Tehnologii Informaţionale

Accesări: 2,561 Tehnologii Informaţionale

Pentru a putea implementa cu succes cadrul de lucru Scrum trebuie mai întâi înțelese principalele provocări ale proiectelor. Identificarea factorilor determinanți ai succesului Scrum-ului oferă un șablon de lucru și recomandările necesare pentru a ajunge la un management al proiectelor mai eficient. Bineînțeles, probleme pe durata implementării pot apărea dar literatura de specialitate oferă prin studiile de caz prezentate posibile soluții.

Accesări: 2,092 Tehnologii Informaţionale

 

Înțelegerea raportul de legături dintre Agile și Scrum, cercetarea principalelor ”mituri” legate de acestea sunt primordiale în cercetare. Imaginea de ansamblul asupra Scrum-ului realizată prin prezentarea conceptelor, a regulilor de desfășurare și a implicațiilor organizaționale oferă premisele cunoașterii metodei de lucru.

Accesări: 2,090 Tehnologii Informaţionale

Scopul Ghidului Scrum

Scrum este un cadru de lucru (framework) pentru dezvoltarea, livrarea și întreținerea de produse complexe. Acest Ghid conține definiția Scrum. Această definiție este compusă din rolurile, evenimentele, artefactele care compun Scrum precum și regulile care le unesc.

Echipa conspecte.com, crede cu adevărat că studenții care studiază devin următoarea generație de aventurieri și lideri cu gândire globală - și dorim ca cât mai mulți dintre voi să o facă!